Goedkope

Waarom WordPress

WordPress werd uitgebracht op 27 mei 2003 en WordPress is ‘s werelds meest gebruikte CMS (contentmanagementsysteem of “websitebouwer”) geworden. Meer dan 74 miljoen websites van alle soorten en maten gebruiken WordPress om elke seconde nieuwe inhoud te plaatsen. Wist je dat WordPress 26% van alle websites aandrijft (ja ALLE websites op internet). Dit inhoudbeheersysteem is snel een favoriet geworden onder zowel web-savvy gebruikers als web-beginners vanwege hoe eenvoudig maar krachtig het is. Als u overweegt een website te maken, moet u echt een website voor een klein bedrijf beginnen met WordPress (gebruik onze gratis stapsgewijze handleiding). Als je nog steeds op het hek zit. Overweeg de volgende 28 redenen Waarom het de moeite waard is om naar WordPress over te stappen, als je dat nog niet hebt gedaan. Waarom wordpress?

  1. Het kost niets om te gebruiken

Het maakt niet uit of het een commerciële website of een persoonlijke blog is, het feit dat WordPress geen cent in rekening brengt, is een belangrijke stimulans om het te gebruiken. Ze brengen ook geen extra kosten in rekening als uw site meer verkeer krijgt dan u had verwacht. Naast dat het gratis is, is WordPress ook open source, wat betekent dat je de broncode kunt wijzigen of verbeteren zoals je wilt om de functionaliteit of het uiterlijk van je website aan te passen!

  1. Het regeert oppermachtig op de CMS-markt

WordPress is niet alleen het meest populaire CMS, het blaast zelfs de concurrentie uit het water. Gebruiksstatistieken van W3Techs WordPress wordt gebruikt door 59,5% van alle websites die een content management systeem (CMS) gebruiken. Het op een na meest gebruikte CMS, Joomla heeft een marktaandeel van 5,9%. Op de voet gevolgd door Drupal, met een marktaandeel van 4,9% en dat van Magento met 2,8%.

  1. Klaar voor gebruik

Je kunt meteen gaan gebruiken zodra je het hebt geïnstalleerd. Er is geen configuratie vereist, afgezien van de aanpassing die u aan uw thema geeft, evenals de plug-ins die bij uw interesse passen. De meeste dingen die u zoekt, worden geleverd met de installatie, zoals de integratie van feeds van sociale media, opmerkingen, enz.

  1. Zoekmachinevriendelijk

Out of the box is SEO-vriendelijk. Populaire zoekmachines, zoals Google en Bing, hebben de neiging om websites die WordPress gebruiken hoger te rangschikken dan websites die dat niet doen. Dit komt omdat het CMS-framework het voor de spiders van zoekmachines gemakkelijk maakt om te crawlen. In feite heeft Matt Cutts van Google in 2009 persoonlijk onderschreven.

  1. Aanpassingsvermogen

Dat alles zo aanpasbaar is, is niet vanzelfsprekend. WordPress is flexibel genoeg om aan alle behoeften te voldoen dankzij de extensies en plug-ins, of je het CMS nu gebruikt voor een website voor een klein bedrijf, een persoonlijke blog of een e-commerce website.

  1. Veilig en veilig

Met de populariteit van WordPress komt ook de interesse van potentiële hackers. Een andere reden daarom WordPress zo geliefd is, zijn de beveiligingsmaatregelen die de ontwikkelaars nemen om het vertrouwen van de gebruikers te behouden. Het WordPress-personeel werkt het CMS voortdurend bij, samen met de plug-ins die ermee integreren. Natuurlijk moeten gebruikers voorzichtig zijn en alleen plug-ins downloaden van vertrouwde bronnen, bij voorkeur terwijl ze rechtstreeks zijn ingelogd op WordPress zelf.